Aion Power Nivellering – Slibning Vs Questing

Træt af at se dit niveau bar og konstateringen af, at din sulets ikke bevæger sig med den hastighed, du ønsker? Træt af at se dine venner niveau hurtigere end dig, og ikke så mange dødsfald? Hvis du svarede ja, så er du på det rigtige sted. Jeg har tænkt mig at vise dig, hvordan du hurtigt øge dit niveau ved slibning din XP. Denne vejledning vil kun være kort.

For det første virker det ikke for Abyss mestre. Afgrundsmestre skal arbejde sammen om at male. Du kan ikke stable missioner. Dette er grunden til stabling af quests vil ikke arbejde, indtil du mestrer Afgrunden.

Det er vigtigt at bemærke, at denne metode ikke fungerer gratis. Mindst 4 dyre kinah er påkrævet. Denne metode er ikke mulig, hvis du ikke har nok kinah. Enten bruger du en masse penge, eller også går du op i niveau.

Kun for eksempel skal du have en stærk gruppe. Du er dog fri til at komme, når du vil. Der kræves mindst to personer for at oprette en gruppe.

Trinene

1. Først skal du sikre dig, at du har mindst to tegn. Du bør få dem til niveau 3 En person kan gå gennem Instans. Du vil sandsynligvis tiltrække flere mobs til det. Du kan få op til 25 drab. Vanskeligheden bør holdes på et gennemsnitligt niveau. Mere information er tilgængelig nedenfor.

2. Lad den karakter, du nivellering engagere sig i kamp, når du har afsluttet Instans. Lad Instansen køle af i et par minutter, før du fortsætter.

3. Byttet kan sælges, når kampen er forbi. Du kan bruge det til at finansiere opstandelsen eller din faldne karakter. Nu må din gruppe vente på, at din figur vender tilbage.

Udjævningsmetode #4 – Metode #5 : Standby

Denne metode fungerer uanset dit niveau. Der kræves mindst niveau 37 tegn. For ca 5 til 6 dræber per pøbel, vil du besøge udsigter. Du vil derefter være i stand til at genoplive din karakter uden at skulle betale gebyret. Når du kæmper mod mobs på højere niveau, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan komme tilbage hurtigt nok. Det bliver simpelt.

Det er vigtigt ikke at dø, når du hurtigt nivellering op. Dreeg, Doom og andre dæmoner vil være meget tæt på dig. Dit helbred er vigtigt. Disse er kun de tre bedste metoder til hurtigt niveau op i Aion.

Du vil snart være i stand til at power-level op og nå toppen med disse oplysninger.

Det er vigtigt at vide, hvor de skal hen, og hvad du skal gøre for at nå hvert niveau. Dette vil gøre det lettere at nå dit Aion-niveau. Du bør bruge alle talenter, du har til at nå dette mål.

Lad os ikke glemme Indsamling Færdigheder. De er kun for de meget velhavende. De er afgørende for de rige. Uden dem vil du være ulykkelig. Derfor er det så vigtigt at vælge det rigtige håndværk og kun tilgængeligt af håndværkere. Det gælder også i Aion. For din udformet poster, vil du springe slibning. Et godt erhverv er afgørende for at gøre Aion guld hurtigt. Du vil have råd til de bedste værktøjer, og de mest grindies at få dig gennem alle niveauer.

Disse metoder vil forhåbentlig give dig mulighed for nemt niveau op i Aion. Det kan være svært at følge nivelleringsguiden, hvis du er ny i spillet. Du kan også opleve, at guiden gør det mere kompliceret. Selv hvis du er nybegynder, når du bliver fortrolig med det, vil du kende spillet meget bedre.

Hvis du har problemer med bestemte missioner eller forekomster, skal du ikke holde op. Selvom fejl kan koste dig timevis af spilletid, vil du være i stand til at forbedre dine håndteringsevner. Du vil være i stand til at identificere den bedste næste søgen, og hvordan du kan følge den uden at blive smidt ud eller dø. Du har magt til at kontrollere din tid, din viden og nydelse.

Skriv kommentar