Anmeldelse af Fantasy Lydbøger

Dette er mine bedste valg for at hjælpe dig med at vælge den rigtige fantasy bog. Fantasys lydbøger. Personale 13. maj 2021. Fantasy-genren tilbyder en unik flugt, som få lydbånd kan matche. Det er en verden bygget i kølvandet på en frygtelig katastrofe. Hver bog i de øverste bøger tilbyder en helt ny verden eller en anden version af en, en støbt af lige så interessante karakterer, og en uimodståelig fortælling, der er svært at modstå.

J.R.R.Tolkiens “Ringenes Herre”, serie – Dette er min yndlingsbog nogensinde. For en virkelig fordybende læseoplevelse, tag en kopi af “Ringenes Herre” for at bringe den enorme episke fantasi til live i dit sind. J.R.R.Tolkiens fantasifulde forfatterskab er legendarisk. Og hans karakterer er simpelthen fantastiske. Peter Jackson forvandlet “LOTR” til en film. Som bonusmateriale blev lydbøger lavet af alle tre Tolkien bestseller-trilogier.

Steven Spielberg’s Stephen King – Steven Spielberg er en stor fan, og denne lydbog er en af mine favoritter ellers kan du læse kronvidnet. Selve bogen er ganske mørk og har nogle fantastiske drejninger, der vil holde læseren dreje den næste side. STEPHEN King er mere end bare en historie. Spielberg giver fremragende karakter udvikling og endda dykker ned i den indre følelser af tegn. Dette er en vigtig lydbog for fans af fantasy lydbøger.

“The Great Bally Wall of Semaine” af Rob singler – En meget interessant fantasy lydbog af Philip Barrow. Dette er den sidste rate af “Ringenes Herre” trilogi. Det er også wraps op trilogien på en måde. Denne bog er stor og bør læses af alle, der elsker “Ringenes Herre”. Det er en stor bog, jeg ved, at jeg har nydt det. Jeg kan varmt anbefale det.

Edgar Allen Poe skrev “The Dead of the Wildman”, en foruroligende bog, der vil appellere til fans af “The Lord of the Rings”. Det er den første af en stor samling af fortællinger relateret til serien. Det er ret grafisk i indhold, men ikke så ekstremt som nogle af de andre.

Jim Butcher’s “AZACEE’s DEAD” – Denne bog er min favorit af alle Jim Butcher’s “Lord of the Rings” romaner. Dette er den bog, du skal læse, hvis du nyder rædsel, fantasi eller bare almindelig underlig fiktion. Den fortæller historien om en kæmpe, der forsøgte at dræbe Azacelle (en ung kvinde med stor magi), en engel, en dæmon og en dværg. Denne bog anbefales stærkt til alle, der kan lide fantasi, rædsel eller det bizarre. Det er en meget god bog.