Det bedste tekstredigeringsprogram til dit budget

Okay, du har nu brug for en teksteditor. Der er mange på markedet. Du kan finde det overvældende at vælge imellem så mange muligheder. Det første skridt er at vælge den, der passer bedst til dine behov. Notesblok bruges af de fleste mennesker i disse dage. Det er dog stadig en anstændig redaktør og ikke forfærdeligt. Den bedste editor til dine behov afhænger af, hvor meget plads din harddisk har.

E-mail-programmer har ikke en gennemsnitlig editor. E-mail-programmer kan bruges til at kommunikere med familiemedlemmer, venner eller til at skrive din signatur. De fungerer også godt til at surfe på internettet, samt sende beskeder til deres kære. Disse er gode ting at gøre på din computer. Du har dog muligvis ikke brug for dem til at erstatte det vigtige tekstredigeringsprogram, du har. Selvom det er en god ide at have en mus til dit computertastatur, skal din tekstredigeringssoftware kunne administrere alle dine behov for dokument- og kvitteringsstyring.

Du kan generere tilfældige ord på siden med en skrivemaskine. Det er måske ikke nok for folk, der har brug for at oprette komplekse dokumenter. Det kan dog bruges til at tage noter i et møde eller sende en webside. Shredders er gode til at fjerne tekst fra dokumenter. Shredders giver dig mulighed for at brænde dokumentet for at slette det for evigt.

Computerteksteditorens ulemper

Skrivemaskinen kan erstattes af computereditoren. Et par funktioner, du måske kan lide, er: Du kan nemt oprette store filer og en tekstbehandling lige fra din editor. Dette vil hjælpe dig med at spare tid, mens du skriver dokumentet. Du kan ikke erstatte skrivemaskinen.

En computerteksteditor er den bedste måde at generere store mængder dokumenter på. Teksteditoren kan tilsluttes direkte til enhver computer. Dette giver dig mulighed for at oprette og redigere dokumenter uden at skulle sidde ved et skrivebord. Det er muligt at få en anden til at gøre det. Hvis du vælger denne indstilling, kan du være sikker på, at nogen skal validere dit dokument og reducere den tid, det tager at konvertere papir til dokumenter med digitale ord.

Endelig gør teksteditoren det nemt at oprette hyperlinks. Et hyperlink er et klikbart link eller en serie, der vises på et websted eller en anden webside. Disse hyperlinks kan bruges til at advare besøgende om oplysninger om webstedet. De hyppigste hyperlinks på en side er “klik her”, som du måske har bemærket. Da det kun tager et par sekunder at klikke på et hyperlink, er det normalt meget hurtigt. Men det tager meget længere tid at formatere et link til et tekstbehandlingsprogram.

Formatere et link

Du kan formatere hyperlinket på flere måder. Dine hyperlinks kan opdeles i struktureret tekst eller HTML. Dette er de mest almindelige formater for et hyperlink. Du kan også oprette hyperlinks til fotos. Det er muligt at bruge hyperlinks til bestemte ord, afhængigt af konteksten.

Denne strategi vil minimere muligheden for, at besøgende vil klikke på linkene. Det er muligt at erstatte “mennesker” med ord som “besøg på stedet”. I denne sætning ville “folk” være dine læsere eller seere.

Er du bekymret for, hvordan folk bruger deres tid på dit websted. Det er vigtigt at vide, at formatering af kæder, før afsendelse tager tid. Det kan tage så lidt som 5 minutter eller mere afhængigt af længden af teksterne og den hyppighed, hvormed de bruges. Dine læsere vil bemærke ændringerne, så snart de er gemt.

Hvis du var udskyde formatering dine links på grund af manglende viden, vil du blive overrasket over, hvor nemt det kan være, når du ved, hvordan du formaterer links korrekt. De fleste mennesker kan gøre dette uden selv at vide det.

For at fortælle dine læsere, at alt skal være klarere og lettere at læse, kan du tilføje et par sekunder mere til sideindlæsningstiden. Dette er et eksempel på et “dynamisk link”, som er en af mange bedste muligheder for dynamisk indhold.

Du kan altid finde de rigtige trackere, uanset hvilken metode der bruges til at organisere dine websteder og gøre dem søgemaskinevenlige.

Skriv kommentar