En oversigt over sikkerhedsproblemer på webstedet

Webstedets sikkerhed kan blive kompromitteret på mange måder, desværre. Der kan være sikkerhedsrisici, der påvirker webservere og lokalnetværk mere, end de gør på internettet. En god sikkerhed professionel kan reducere risikoen for webserver sikkerhed ved at have den rigtige mængde og kombination af beskyttelsesforanstaltninger.

Netværkssikkerhed

Netværkssikkerhed er indsatsen for at beskytte data i computere og netværk mod potentielle trusler. Det er vigtigt at have en netværkssikkerhedsløsning, der omfatter en firewall, antispyware, antivirus og andre beskyttelsesforanstaltninger.

Brandmur

En firewall er en kombination af software og hardware, der tillader kommunikation mellem områder med forskellige sikkerhedsniveauer. Det filtrerer datapakker for at sikre, at kun harmløse oplysninger eller bekræftelse fra den truende kilde kan få lov til at lande på den computer, der anmoder om det. Den er typisk knyttet til en internetudbyder eller en netværksudbyder.

Avast!

Avast! Avast! er verdens førende anti-virus udbyder. Det leverer mere end 5 milliarder systemscanninger hvert år. The Avast! Avast Pro-produktet er designet med dine børn i tankerne. Der er regelmæssige opdateringer for at holde din computer bange.

E-mails kan bortskaffes

Det betyder, at du nemt kan slette alle e-mails fra din computer alene eller en person, du har tillid til som en chef. Dette giver dig mulighed for at beholde en åben e-mail-konto, selvom du ikke er online.

Thunderbird, Outlook, Microsoft Outlook og Microsoft Outlook er alle e-mail-klienter, der giver dig adgang til dine e-mails online og offline.

Onlineovervågning

Mange virksomheder gør nu forretninger online. De er nødt til at overvåge computersystemer for at sikre, at alt kører problemfrit.

Firewalls

Ledere har nu mulighed for at få vist logfiler over medarbejdere, der ikke kunne logge på. Hvis du vil forhindre uautoriseret adgang til din eller dine filer, skal du konfigurere firewalls, hvis en anden bruger computeren.

Sikkerhedskopier og genoprettelse efter nedbrud

Det er altid en god ide, selvom e-mails går tabt eller slettes. Hvis du vil sikre, at alle vigtige oplysninger er beskyttet, skal du tage en sikkerhedskopi. Selvom det er nemt bare at slette filer, kan det være mere fordelagtigt at gemme nogle til fremtidig reference. Det er bedre at gemme dine data end at miste det hele i en brand eller på en harddiskulykke.

Omdirigering af e-mail

Mail omdirigeringer er en anden meget vigtig funktion. Omdirigering af e-mail er en funktion, der kan bruges af e-mail-tjenester som Gmail til at give dig mulighed for at videresende e-mails til den konto, du vælger. Dette er vigtigt, fordi hackere kan målrette din e-mail-konto. Dette er en fantastisk metode til at beskytte din e-mail-adresse mod spammere.

Beskyttelse mod spam

Nogle mennesker kan undre sig over, hvorfor der er så meget spam. Problemet er, dit spamfilter (program), kan ikke være meget effektiv. Det er ikke usædvanligt at se spam vises meget lig en persons emnelinjer. Spammere sender ofte generiske meddelelser, der er usynlige for dig, som kan bruges som et lykønskningskort.

Panda Software offentliggjorde en undersøgelse i slutningen af maj 2010. Panda Software gennemførte en undersøgelse og fandt ud af, at Microsoft Outlook var den mest sårbare blandt de deltagende virksomheder. Microsoft Outlook var mere sårbar end nogen anden opgradering på grund af dens mange sikkerhedshuller. Apple Outlook-brugere er ofte bedre informeret om farerne ved at åbne e-mail fra ukendte kilder.

Du skal sikre dig, at din computer og software er opdateret for at undgå virus og hackere. Der er softwareprogrammer, der kan scanne computeren for virus og automatisk fjerne dem. Antivirussoftware kan downloades, der giver realtidsbeskyttelse, opdateringer og er tilgængelig, så snart de bliver tilgængelige.

Der er andre måder at beskytte computeren online på. Du kan få en sikker og fornøjelig oplevelse ved hjælp af din computer og e-mail ved at følge disse syv tip.

Skriv kommentar