Fjernelse af spyware: Sådan fungerer online rovdyr

Social Networking hjemmesider er den nye ting. Efterhånden som vi bruger mere tid ved vores skriveborde, er det blevet en almindelig praksis at gøre socialt samvær online, nogle gange mens du arbejder, eller på arbejde i frokostpausen.

Der er chatrum overalt på nettet, men Social Networking sites er stadig den mest populære blandt modne Internet surfere. Sociale netværkssider har det største antal registrerede brugere uden for Google.

Disse websteder og chatrum bruges af online rovdyr, hvilket er helt fantastisk. De er ligeglade med, hvem deres ofre kan være. Det bør ikke overraske dig, at du måske finder spyware, adware-programmer og anden malware på børns websteder. Børn kan være meget tillidsfulde. Det er vigtigt at huske, at børn kan være meget tillidsfulde. Denne meddelelse skal deles med dine børn. Online rovdyr kommer fra alle samfundslag. Ofre for online rovdyr kommer i alle former og størrelser. Du kan undgå at blive offer for internettet ved at nægte at give nogen personlige oplysninger. Til socialisering skal du kun bruge websteder, du har tillid til. Det samme gælder for chatrum. Foruroligende interesseret i dig og dine interesser? Det er et tegn på, at de beder om alt. Du bør ikke blive fornærmet over, at de stiller dig spørgsmål. Må ikke blive overrasket, hvis de spørger dig.

Online rovdyr bruger instant messaging, chatrum og e-mail til at målrette sårbare teenagere. De søger ofre, de langsomt kan overbevise til møde. Det tager kun et par timer at udvikle et forhold og tillid til dit barn. Du kan dog ende med at blive deres næste online offer. Online rovdyr er ikke interesseret i penge. I stedet foretrækker de at arbejde med unge mennesker på udkig efter venner. Selv om det kan synes nemt at blive venner med en som disse, er det ikke. De vil forsøge at få din tillid, og når du gør det, vil de fortælle dig alt. Sådan går det ubemærket i så mange år. Du kan stadig beskytte dig mod disse rovdyr, men vær forsigtig.

Du bør først lære om online rovdyr. Brug tid online på at lære om de rigtige mennesker bag disse svindlere. Du vil lære om deres metoder, og hvordan de kan være svigefulde. Mens online rovdyr vil forsøge at hacke ind i din computer, kan du stoppe dem fra at gøre det. Du skal konfigurere antivirus, antispyware og anden beskyttelse. Det er vigtigt at kunne skelne mellem en rovdyr eller offer.

Du ønsker, at alle dine indstillinger skal være de samme, som du altid har gjort. Hvis de insisterer på at bede om alt, skal du vide, at du har ret til at afvise. Du skal være opmærksom på, at de ikke kan komme ind.

Du vil også gerne tale med dine forældre eller en anden betroet voksen. Du kan tale med dem om dine tanker og de ting, du har set. Du bør påpege, at dette er forkert, og at internettet ikke bør bruges på denne måde. Hvis du er tavs, vil de holde øje med dig, og du vil give dem tilladelse til at inspicere din computer.

Endelig skal du tage forholdsregler for at sikre din sikkerhed. Jeg vil anbefale at gøre en online ven. Du bliver nødt til at dele, hvad du ved, og hvad du synes med dem. Hvis du ikke er overbevist om, at det er alvorligt nok, skal du gøre noget. Sådan er det. Når du er blevet smittet, er det vigtigt at stoppe infektionen.

Online rovdyr er overalt og kan findes på nogen måde. De er nemme at få øje på og ret almindelige på World Wide Web. For at hjælpe dig med at få øje på et bytte er der nogle advarselsskilte at være opmærksom på. Disse er advarselstegn, som du måske ikke være i stand til at se og kunne indikere, at en rovdyr forsøger at få dig. Disse tips vil hjælpe dig med at undgå at blive skræmt online.

Skriv kommentar