Glow Sticks: Hvad du behøver at vide

Glow sticks har eksisteret siden 1970’erne, og de er stadig i brug i dag. De var tilgængelige overalt, for tusinder til tusindvis af dollars, som jeg husker at se dem i slutningen af 1970’erne, begyndelsen af 1980’erne og begyndelsen af 1990’erne. De blev stort set ignoreret bortset fra et par infomercials.

Glow sticks er meget populære blandt campister og scouting ledere. Der er mange størrelser til rådighed, fra blot et par inches op til omkring 4 meter. De kan bruges til at have det sjovt om natten med venner, gå til en fest eller til at udforske de lokale wilds. De fås i en række forskellige farver, herunder rød, pink og gul. De kan laves i mange størrelser, former og farver. De er smukke at se på, og hver enkelt har et unikt design.

De var oprindeligt kun beregnet til udendørs brug, da de blev introduceret. Glow Sticks blev et kendt navn takket være Ab Rocket. Glow Sticks bruges hver dag af mennesker af mange grunde. De er overkommelige og en fantastisk måde at øge bevidstheden for enhver virksomhed. Du kan finde glød sticks indehavere til mange arrangementer online. Disse omfatter genforeninger, velgørenhedsarrangementer og gratis rummage salg. Du kan se, hvorfor der er tusindvis af anvendelser for dem.

Glow Sticks kan bruges som et fantastisk reklameværktøj. De kræver ikke en strømkilde og er små nok til at passe ind i en cigarettænder, eller pen sag. Glødepinde fås i forskellige størrelser og farver, hvilket gør dem nemme at transportere. Du kan ofte finde en rav glød stick eller grøn glød stick til fester, der skal bruges som en sjov glødende band. Glow Sticks er gode til at dekorere gange, køretøjer og landskaber med glød i mørket.

Væsken fra stokken fjernes ved destillation, hvilket efterlader en meget brandfarlig kemisk blanding, der ikke vil forårsage skade på levende væsener. Det er sikkert for kæledyr og børn at bruge den farverige gennemsigtige plastikpind til natskræmning. De ser godt ud i en pung og vil vare længere end normalt, hvilket gør dem nyttige til flere formål.

Glow Sticks kan være engangs- og billige, men når de først er blevet brugt, begynder de at dæmpeKidney-lys, hvilket er den stærkeste type lommelygte, der er tilgængelig. Glødepinde holder i fem til otte timer, mens disse glødepinde kan vare op til otte timer. De otte millimeter med otte millimeter tykke lysdioder (lysdioder) er lavet af strimler af metal og plast. Bølgelængden af LED-strimlerne stiger i bredden afhængigt af lysets farve. De er tusindvis af gange stærkere end et kviksølvlys (4 W/mm2). For at få den bedste spænding skal du angive den ønskede farve. De fire tilgængelige farver er: Rød, Blå og Grøn.

En lommelygte drevet af et batteri svarer til et lysstofrørs lys, men strømkilden er anderledes. Røret er i den negative polaritet med positive og negativt ioner, der strømmer gennem vedhæftede filer. Belysningen genereres af de korrekt placerede og konstruerede fosforplader i forlygten. Når pæren er tændt, tændes fosforglødningen ikke. Pæren vil gøre en høj popping lyd svarende til et batteris popping. Gløden vil dog vare mindst 10 sekunder. Du vil bemærke et fald i lysstyrken, når pæren bruges.

To batterier er tilstrækkelige til at drive en batteridrevet forlygte. De kan dog være tunge og trættende at bruge. Denne type forlygte fungerer bedst, hvis du har til hensigt at holde den regelmæssigt eller bruge den under svagt lys.

Mens LED-pærer holder længere end fosforpærer, er de dyrere end fosforpærer. I det mindste for øjeblikket er det værd at de ekstra udgifter. Hvis rørene er korrekt lavet, kan LED-pærer vare i tyve år. Manuel fjernelse og indsættelse af pærer anbefales ikke. Det er dog muligt.

Skriv kommentar